Laatu syntyy hallinnasta

Laadunvalvontamme kattaa koko tuotannon: se alkaa saapuvien raaka-aineiden tarkastuksesta ja yltää tuotteiden lopputarkastukseen sekä testaukseen.

Järjestelmällinen dokumentointi mahdollistaa varaosatoimitukset erittäinkin vanhoihin tuotteisiin ja suoraan korvaavan tuotteen toimituksen ilman ylimääräisiä testauksia. Ei ole mikään ihme, jos 30 vuotta maan sisällä palvellut venttiilimme toimitetaan meille perushuoltoon. Tuotteissa käytetyt komponentit ovat aina vaadituista materiaaleista valmistettuja ja aina vaihtokelpoisia myös tarkkojen toleranssien johdosta.

Aukottoman laadunvalvonnan ansiosta asiakkaamme saavat 100% luotettavan tuotteen ja palvelun sen koko suunnitellulle käyttöiälle.

Tuotteissamme ei ole tekijäkohtaista vaihtelua, sillä kaikki tuotteet ovat aina saman prosessin läpikäyneitä laatutuotteita. Hallitsemme suurimman osan valmistusprosessista ja testauksesta itse Salossa. Koneistus, kasaaminen ja testaus tapahtuvat omissa tiloissamme.

Tuotantoprosessimme on auditoitu ja sertifioitu  ISO9001 ja PED -normien mukaisesti. Tuotteemme ovat aina normien mukaan testattu ja dokumentoitu. Tuotteemme sarjanumero on painetestin tunnus.

 

  • Language